MENU DEL GIORNO | 23.01.18

MENU DEL GIORNO |24.01.18

 

PRIMI – FIRST COURSE….€ 6,00/6,50

ZUPPA DI ZUCCA, PATATE, VERZA E ORZO

pumpkin soup with potatoes, savoy cabbage and barley

PASTA GRATINATA

gratin pasta

ORECCHIETTE CON BROCCOLI

orecchiette with broccoli

 

 SECONDO -SECOND DISH € 9,00

SCALOPPINE AL VINO BIANCO

escalopes with wite wine

PETTO DI POLLO CON ZUCCHINE

chicken chest with zucchini

 

CONTORNO - SIDE DISH....€ 4,50

PATATE - COSTE GRATINATI -ERBETTE AOP

potatoes - gratin coste - vegetables with chili

 

 INSALATONA - SALAD....€ 8,00

INSALATA PRIMAVERA - vegetarian salad

INS. DELLO CHEF: SALMONE, BRIE, POMPELMO, SEMI VARI

 

Chef salad: salmon, brie cheese, grapefruit, various seeds

 

DOLCI DELLA SETTIMANA-

SWEETS OF THE WEEK.....€ 3,00/4,00

SFOGLIA ALLE MELE...puff pastry with apple and cream

CROSTATINE CON FRUTTA MISTA

tart with cream and fruits

TORTINI PERE CIOCCOLATO E PINOLI

tart with pear, chiocolate and pine nuts

TORTINI DELLA NONNA...grandmother's cake

CANNOLI SICILIANI GROSSI...sicilian sweets

CANNOLI ALLA CREMA...cannoli with cream

ZEPPOLE...italian pastry with cream

CLAIRE CON PANNA E CAFFE'

claire with milk sauce and coffee

TIRAMISU’-YOGURT – MACEDONIA

 Tiramisu’-yogurt – fruit salad