MENU DEL GIORNO | 16.04.2018

MENU DEL GIORNO |14.05.2018

 

PRIMI – FIRST COURSE….€ 6,00/6,50

RISO CON GORGONZOLA E NOCI

rice with walnuts and gorgonzola cheese

PASTA ALL'AMATRICIANA

pasta qith tomato sauce and bacon

PASTA FREDDA CON GAMBERI E ZUCCHINE

cold pasta with shrimp and zucchini

SECONDO - SECOND DISH € 9,00

SCALOPPINE DI TACCHINO AL VINO BIANCO

turkey escalopes with white wine

CONTORNO - SIDE DISH da € 4.50

PATATE – ERBETTE ALL'OLIO - BROCCOLETTI

potatoes – green vegetables with oil - broccoli 

 INSALATONE… SALAD € 8,00

CESAR SALAD: POLLO, GRANA, CROSTINI, OLIVE E SALSA CESAR

 

Cesar salad: chicken, grana cheese, croutons, cesar sauce

DOLCI DELLA SETTIMANA –

SWEETS OF THE WEEK € 3,00/5,50

CHEESECAKE AI FRUTTI DIO BOSCO – Cheesecake with berries

NOVITA’: BABA' AL RUM O LIMONCELLO NEL BARATTOLO

Typical Neapolitan dessert with rhum or limoncello liquor

CANNOLI SICILIANI – Typical Sicilian sweet...SFOGLIA ALLA MELA - puff pastry with apple

CROSTATA AI PINOLI - tart with pine nuts....CROSTATA PèERA E CIOCCOLATO - tarts with pear and chocolate

CROSTATINE CON FRUTTA E CREMA - tart with fruits and cream

TIRAMISU' - YOGURT – MACEDONIA 

 tiramisù - yogurt – fruit salad